torstai 25. huhtikuuta 2024

Se mistä Tampere Suomi EU on toipumassa eli hashtag#ryssäläisyys. Opettajakoulutukseen kuului #Lenin museon valheiden ryhmänä kuuntelu, ilman palautemahdollisuutta, se sama toistui valtiopin abrossa niin Olavi Borg (edesmennyt) Tatu Vanhanen (kuollut) kuin Paastela neuvostovalheita ja probagandaa tuutin täydeltä, mikä olisi pitänyt tenttiä vielä kuin todeksi uskoen kuten opetettu. Sama historialaitoksen opetuksessa Suomen historia hashtag#punavalhetta "sisällissota"-valheena. Kaikki käymämme sodat ovat olleet vapaussotia missä moskova vastapuolena kuten nyt Ukrainassa. - Oliko vastaukseni riittävä ;)?

 

Eurovaaliehdokas Tampere Legioonalainen Suomen alueet vapaaksi Ryssän miehityksestä 1.4.2024 https://Valkoinen-vaihtoehto-Tampere.blogspot.com


Tuli linkedinissä kysymys: Miksi lopetin opintoni Tampereen punikkiyliopistossa?

Vastasin oheiseen tapaan:

Se mistä Tampere Suomi EU on toipumassa eli #ryssäläisyys. Opettajakoulutukseen kuului #Lenin museon valheiden ryhmänä kuuntelu, ilman palautemahdollisuutta, se sama toistui valtio-opin abrossa niin Olavi Borg (edesmennyt) Tatu Vanhanen (kuollut) kuin Paastela neuvostovalheita ja probagandaa tuutin täydeltä, mikä olisi pitänyt tenttiä vielä kuin todeksi uskoen kuten opetettu. Sama historialaitoksen opetuksessa Suomen historia #punavalhetta "sisällissota"-valheena. Kaikki käymämme sodat ovat olleet vapaussotia missä moskova vastapuolena kuten nyt Ukrainassa. - Oliko vastaukseni riittävä ;)?

https://SeppoLehto.blogspot.com

Seppo Lehto tamperelainen historioitsija ei ryssäläinen koira, kuten suurin osa punikkiyliopiston toimijoista toimittajista, jotka sieltä ovat valmistuneet Ylen ymv palvelukseen toimimaan desantteina

https://yleisradio-stasi-kgb-yhteydet-julki.blogspot.com/

--------------

Ohessa alkuperäinen vastaukseni Linkedin copypastena:

 


  • Se mistä Tampere Suomi EU on toipumassa eli hashtagryssäläisyys. Opettajakoulutukseen kuului hashtagLenin museon valheiden ryhmänä kuuntelu, ilman palautemahdollisuutta, se sama toistui valtio-opin abrossa niin Olavi Borg (edesmennyt) Tatu Vanhanen (kuollut) kuin Paastela neuvostovalheita ja probagandaa tuutin täydeltä, mikä olisi pitänyt tenttiä vielä kuin todeksi uskoen kuten opetettu. Sama historialaitoksen opetuksessa Suomen historia hashtagpunavalhetta "sisällissota"-valheena. Kaikki käymämme sodat ovat olleet vapaussotia missä moskova vastapuolena kuten nyt Ukrainassa. - Oliko vastaukseni riittävä ;)?

---------


Oikea suomalaisasiamies ei mikään ryssälän persekäki kuten eräs tunnettu porilainen, jolla tajunta liikkuu ryssälän ulosterasian höyryjen tasolla, kuten liian monella ns #päättäjällä valtuustoissa, eduskunnassa ja hallituksessakin.

https://suomalaisasiamies.blogspot.com/

--------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti